Postavenie banky v úverových vzťahoch s dôrazom na poskytovanie úverov fyzickým osobám-nepodnikateľom - Winkler, Martin, 1975-
Vymedzenie pojmov a pramene právnej úpravy. Podmienky ponuky spotrebiteľských úverov. Uzatváranie zmlúv o spotrebiteľských úveroch. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zabezpečenie pohľadávok a postup v prípade neplnenia úverových podmienok.