ECR - Rehák, Róbert, 1984-
Zavádzanie nových logistických systémov do obchodu. Príkladom je aj systém ECR. Princíp tohoto systému spočíva v efektívnom pokrývaní dopytu na trhu harmonizáciou činností jednotlivých článkov v distribučnom reťazci. Predpokladá sa, že systémy ECR budú výrazne ovplyvňovať vývoj dopytu.