Priame zahraničné investície v strednej a východnej Európe v období transformácie - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Globálne trendy vo vývoji priamych zahraničných investícií. Prílev priamych zahraničných investícií v rokoch 1990-2005. Vývoj a stav PZI v krajinách strednej a východnej Európy v období rokov 1990-2005. Základné trendy vo vývoji v uplynulom období. Očakávania ďalšieho vývoja.