Priamy predaj v komerčných bankách na Slovensku - Šimko, Martin
Priamy predaj finančných produktov v slovenských komerčných bankách - nový fenomén. Autor charakterizuje súčasnú situáciu na základe doterajšieho vývoja v tejto oblasti a prognózuje ďalší vývoj zohľadňujúc súčasný technologický vývoj súvisiaci s alternatívnymi distribučnými kanálmi (internet, telefón, bankomaty a pod.) a princípy krížového predaja.