Rastúce a klesajúce poistenie dvojice osôb na prvé úmrtie ako súčet základných poistení - Toncsenková, Andrea
Špeciálne poistenia dvojice osôb na prvé úmrtie, a to poistenia s premenlivou poistnou sumou. Tvorba a využitie stochastického prístupu pri modelovaní spojitých životných poistení pre dvojicu osôb. Vzorce na lineárne rastúce poistenia, doživotné aj dočasné, ako aj lineárne klesajúce poistenia. Aplikovanie teórie na modelovom poistení.