Firemná kultúra multinacionálnych korporácií - základné trendy vývoja - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vymedzenie firemnej kultúry. Modelové typy firemnej kultúry. Učenie sa firemnej kultúre. Zdroje firemnej kultúry. Vplyv národnej kultúry na podnikovú kultúru. Súčasné trendy vývoja firemnej kultúry. Fúzie, akvizície a ostatné formy strategických partnerstiev ako nositelia firemných kultúr. Základné trendy firemných kultúr v oblasti strednej a východnej Európy.