Determinanty rozvoja obchodu v kontexte medzinárodných marketingových stratégií - Francová, Zuzana, 1971-
Obchod v rámci medzinárodného marketingu. Expanzia obchodných spoločností na zahraničné trhy. Motívy pre obchodné podnikanie v zahraničí. Globalizácia obchodu. Marketingové stratégie subjektov podnikajúcich v zahraničí. Podmienky úspechu na medzinárodných trhoch.