Zlúčenie a splynutie spoločností v SR a EÚ - Fabian, Peter
Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Zlúčenie a splynutie kapitálových spoločností podľa smernice 2005/56/ES.