Kalkulovanie nákladov podľa činností - Tóth, Miroslav, 1961-
Charakteristika metódy ABC. Procesný prístup ku kalkuláciám. Vzájomné porovnanie medzi metódou ABC a tradičným kalkulačným prístupom prezentovaným prirážkovou kalkuláciou.