Osobitné formy financovania malých podnikov vo Veľkej Británii - Kováčová, Eva
Podnikateľský formát franchising. Náklady na franchising. Úspechy a neúspechy tohto systému. Výhody a nevýhody. Otázka malého podniku v systéme franchising.