Vplyv facility manažmentu na náklady - Serina, Pavol
Poskytnutie nezávislého pohľadu na odbor facility manažmentu, jeho využitím vo firme poukázať na úsporu prevádzkových nákladov, na skvalitnenie podporných činností, čo v konečnom dôsledku prináša firme zvýšenie konkurenčnej schopnosti na trhu. História facility manažmentu. Definícia, cieľ a oblasti jeho pôsobenia. Využitie facility manažmentu v praxi.