Vytváranie priaznivého podnikateľského prostredia - Kovaľov, Andrej
Základné faktory vonkajšieho prostredia a ich vplyv na podmienky a výsledky podnikania. Trvalý a efektívny rozvoj ekonomiky hospodárskych subjektov. Formy a metódy vplyvu na hospodárenie podnikateľských subjektov. Ochrana vlastníckych práv. Vyrovnávanie podmienok konkurencii. Optimalizácia vzťahov komerčného sektora a štátu. Zlepšenie informačného zabezpečenia podnikania.