Komparácia podnikateľského prostredia Slovenskej republiky a Spojených štátov na základe materiálu Svetovej banky - Ďuriš, Tomáš
Podnikanie a podnikateľské prostredie. Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR podľa materiálov Svetovej banky, jeho zlepšenia a uskutočnené progresívne kroky.