Vybrané problémy vytvorenia systému zdokonaľovania kvality vedeckej práce - Šúbertová, Elena
Priority, ale aj problémy vo vedecko-výskumnej činnosti na doktorandskom štúdiu. Vybrané problémy a nástroje na zabezpečenie kvality na EU všeobecne a na FPM konkrétne. Problém v publikačnej činnosti učiteľov.