Čo priniesla novela živnostenského zákona do právneho poriadku SR a podnikateľskej praxe - Kopal, Ladislav
Nosná časť novely živnostenského zákona, ktorá upravuje problematika zriaďovania a fungovania jednotných kontaktných miest (JKM) na území SR. Poskytnutie podrobnej informácie o podmienkach a postupe záujemcov o podnikanie i pre tých, ktorí už na území SR podnikajú, vrátane poskytnutia potrebných formulárov, ktoré sú so službou JKM spojené. Funkčná pôsobnosť JKM.