Penetrácia IKT do vzdelávania a jej vplyv na kvalitu výchovno-vzdelávacieho procesu - Šóš, Ivan, 1977-
Využívanie moderných informačných a komunikačných technológií v akademickom prostredí na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Využívanie PC vo výučbe predmetov: Informatika, Teória a politika podnikateľských financií, Kapitálová štruktúra podnikateľských subjektov, Riziko a neistota vo financiách, Analýza a prognóza vo financiách. Technické vybavenie učební.