Faktory ovplyvňujúce zdar podnikania - Želinský, Tomáš
Kvalita podnikateľského prostredia závisí aj od kvalitnej práce verejnej správy. Výskum podnikania vo východoslovenskom regióne. Štatistické zisťovanie ako podnikatelia vnímajú činnosť verejnej správy, aký je stav trhu práce a ľudských zdrojov, ako sa využívajú rôzne zdroje financovania. Z dotazníkového prieskumu vyplynul názor podnikateľov, že verejná správa nepomáha rozvíjať podnikanie. Kvalita pracovných síl. Financovanie podnikania.