Efektívne riadenie dodávateľského reťazca - Reiff, Marian, 1978-
Manažment dodávateľského reťazca. Zložky siete dodávateľského reťazca. Tri úrovne manažmentu dodávateľského reťazca. Návrh distribučnej siete. Efektívne rozmiestňovanie zásob a priraďovanie zdrojov. Efekt biča.