Metodické aspekty výučby ekonómie a kvalita vzdelávania - Táncošová, Judita
Kvalitatívna stránka metodického procesu. Pozornosť venovaná metodickej stránke. Dôraz na niektoré metodické aspekty výučby ekonómie, s dôrazom na prednášku. Prednášky a iné formy výučby na vysokých školách.