Nové teórie priamych zahraničných investícií - Ferenc, Peter
Niektoré teoretické prístupy k PZI. Eklektická paradigma J. Dunninga. Teórie založené na hospodárskej geografii a vplyve geografických faktorov na lokalizáciu PZI.