Novela živnostenského zákona účinná od 1. októbra 2007 - Vajdová, Iveta
Dňa 1. októbra 2007 nadobudla účinnosť novela zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon). v znení neskorších prepisov - zákon č. 358/2007 Z.z. Novela priniesla liberalizáciu podmienok podnikania a založila sieť jednotných kontaktných miest, v nadväznosti na ich založenie rozšírila pôsobnosť živnostenských úradov.