Vzťah splatnej a odloženej dane z príjmov - Šlosárová, Anna
Daň z príjmov ako súčasť nákladov ÚJ, jej klasifikácia. Splatná daň z príjmov. Odložená daň z príjmov. Výpočet splatnej a odloženej dane z príjmov. Ilustračný príklad.