Odložená daň z príjmov v príkladoch - Baštincová, Anna
Príčiny vzniku odloženej dane z príjmov. Dočasné rozdiely, ktoré sú najčastejšou príčinou vzniku odloženej dane. Metóda výpočtu odloženej dane z príjmov - súvahový prístup. Výpočet odloženého daňového záväzku a odloženej daňovej pohľadávky. Účtovné zobrazenie odloženého daňového záväzku a odloženej daňovej pohľadávky. Typické účtovné prípady pri účtovaní splatnej a odloženej dane z príjmov.