Stanovenie súčasnej hodnoty pohľadávok a záväzkov - Harumová, Anna, 1955-
Pohľadávky a záväzky v účtovnej evidencii podniku. Daňové aspekty pohľadávok. Účtovanie pohľadávok. Oceňovanie pohľadávok a záväzkov v účtovníctve. Oceňovanie pohľadávok a záväzkov podľa IAS/IFRS. Ilustračné príklady.