Vysokoškolské vzdelávanie vs. znalostná ekonomika - Čaplánová, Anetta, 1967-
Situácia vo vysokoškolskom vzdelávaní v SR, hodnotenie jeho stavu vo vzťahu k požiadavkám vyplývajúcim zo zmenených podmienok fungovania ekonomiky. Odporúčania na uskutočnenie zmien v systéme tak, aby prispel k formovaniu slovenskej ekonomiky ako ekonomiky založenej na vedomostiach.