Účtovníctvo ako súčasť informačného systému podniku - Feketeová, Renáta, 1974-
Účtovníctvo ako najvýznamnejšia integrujúca súčasť podnikového informačného systému. Zdroj informácií potrebných pre rozhodovanie a významné miesto účtovníctva v manažmente podniku. Účtovníctvo a jeho podstata. Trendy v oblasti informačných systémov v účtovníctve.