Financovanie malých a stredných podnikov v SR - Majková, Monika
Možnosti financovania slovenských podnikov. Prieskum o využívaní štandardných a alternatívnych zdrojov financovania v podnikoch SR. Typy kapitálu využitého pri zakladaní podniku. Využívanie štandardných a alternatívnych finančných zdrojov. Záujem o vstup nového investora. Informovanosť podnikov o možnostiach získavania finančných zdrojov.