Kaizen - metóda sústavného zlepšovania - Medveďová, Lenka
Systém Kaizen a jeho aplikácia v podniku. Odstránenie nedostatkov, ktoré Japonci nazývajú 3MU. Zásady systému Kaizen. Kaizen orientovaný na manažment. Kaizen založený na zlepšovacích návrhoch.