Historický vývoj a súčasná charakteristika ekonomiky Taiwanu - Csabay, Marek
Charakteristika a prehľad základných ekonomických ukazovateľov Taiwanu. Hospodárske reformy a rast ekonomiky. Pohľad na sektor informačných a komunikačných technológií, ktoré v súčasnosti v najväčšej miere prispievajú k silnej hospodárskej pozícii Taiwanu.