Ahtisaariho plán pre Kosovo - Gálová, Lucia
Stručný historický pohľad na problémy v Kosove. Náboženstvo v Kosove. Politický proces vedený OSN a Ahtisaariho plán. Alternatívy k Ahtisaariho plánu. Pozícia Slovenskej republiky a ostatných štátov.