Európska susedská politika a vzťahy Ukrajiny s EÚ - Greššová, Mária
Európska susedská politika (ENP) ako hlavný nástroj pre postup EU voči susedským krajinám. ENP a vzťahy Ukrajiny s EÚ. Prehľad partnerských krajín a ich priamych susedov. Súčasný stav akčných plánov ENP. Kľúčové aspekty politiky susedstva pre Ukrajinu.