Rizikový kapitál - Hovancová, Alžbeta
Charakteristika pojmu rizikový kapitál. Vznik rizikového kapitálu. Venture kapitál a private equity. Typy a štádiá rizikového kapitálu. Výhody a nevýhody rizikového kapitálu. Rizikový kapitál na Slovensku.