Teoretické východiská andragogického skúmania voľného času dospelých - Krystoň, Miroslav
Analýza významu a možností využitia voľného času vo vzťahu k výchove a vzdelávaniu dospelých. Voľný čas v živote dospelých a možnosť ho edukačne zhodnocovať.