Ukazovateľ EVA - nástroj pre meranie a koordináciu výkonnosti procesov - Balogová, Jarmila
Procesný kontroling. Úlohy procesného kontrolingu. Indikátory (ukazovatele) výkonnosti procesov - KPI. Nadstavbové kritérium systému indikátorov - tvorba pridanej hodnoty podniku.