Malé a stredné podniky v novej realite: problémy globalizácie a zväčšovanie konkurencieschopnosti - Kovaľov, Andrej
Vplyv globalizácie a nových technológií na podnikanie malých a stredných podnikov (MSP). Aktivity MSP na vonkajších trhoch. Medzinárodné združovanie MSP v podmienkach globalizácie. Prístup k novým technológiám a riadiacim know-how.