Outsourcing personálnych činností - Trhanová, Soňa, 1983-
Nová ekonomika a zmenené požiadavky na riadenie ľudských zdrojov. Outsourcing v činnostiach riadenia ľudských zdrojov. Argumenty pre a proti outsourcingu z pohľadu podniku. Outsourcing personálnej a mzdovej agendy. Outsourcing náboru a výberu zamestnancov. Outsourcing vzdelávania zamestnancov.