Koncept nízko-uhlíkovej ekonomiky pomocou jadrovej energie - Woltemar, Richard
Nevyhnutnosť spoločnej a koordinovanej energetickej politiky v Európe. Ambiciózne ciele z Kjóta. Ciele Euroatomu. Stav v jadrovej energetike. Jadrový odpad.