Faktory vedúce k rozvoju outsourcingu a jeho budúcnosť - Milecová, Miroslava
Popis faktorov, ktoré viedli k rozvoju outsourcingu: globalizácia a deregulácia, informačné a komunikačné technológie, širokopásmový internet, rozvoj vzdelanosti, prehlbujúca sa špecializácia, reformy verejného sektora, náročný zákazník, zmeny v organizačných štruktúrach. Budúci vývoj outsourcingu.