Dôsledky zavedenia eura v Slovenskej republike v súvislosti s reálnou a nominálnou konvergenciou - Lábaj, Martin, 1982-
Snaha vyvodenia dôsledkov zavedenia eura na Slovensku prostredníctvom analýzy súvislostí medzi reálnou a nominálnou konvergenciou. Rozdiely v ekonomickej výkonnosti a proces reálnej konvergencie. Súvislosti medzi reálnou a nominálnou konvergenciou.