Konkurencieschopnosť, klastre a nový pohľad na priemyselnú politiku EÚ - Mizera, Radoslav, 1982-
Od konkurencieschopnosti ku kooperácieschopnosti. Konkurencieschopnosť v ekonomickej teórii. Klastre ako konkurenčná výhoda. Súčasný pohľad na priemyselnú politiku. Priemyselná a inovačná politika EÚ. Inovačná a klastrová politika. Smerovanie priemyselnej politiky EÚ.