Vybrané otázky súčasného chápania hospodárskej diplomacie - Majtánová, Katarína
Vymedzenie pojmu diplomacia. Diplomacia a zahraničná politika. Medzinárodné právo a diplomatické vzťahy. Hospodárska diplomacia ako špecifická časť všeobecnej politickej diplomacie. Ekonomizácia medzinárodných vzťahov. Inštitucionálne zabezpečenie výkonu hospodárskej diplomacie.