Náklady a výnosy poľnohospodárskych výrobkov v SR za rok 2006 v triedení podľa výrobných oblastí - Kubanková, Mária
Tabuľky obsahujúce informatívne údaje o skutočne dosiahnutých nákladoch na výrobu rastlinných a živočíšnych komodít, ako aj ďalšie ekonomické ukazovatele na posúdenie efektívnosti výroby za rok 2006. V tabuľkách sú uvedené výsledné (skutočné) kalkulácie hlavných plodín a kategórií zvierat. Tabuľky obsahujú 2 varianty kvantifikácie výnosov a hospodárskeho výsledku vybraných výrobkov, ktoré sa odlišujú spôsobom započítania dotácií.