Potrebuje malý podnikateľ biznis plán ? - Solík, Ján
Funkcia podnikateľského plánu pri zakladaní, financovaní a riadení podnikania. Podnikateľ môže byť úspešný aj bez podnikateľského plánu, ale ani kvalitne vypracovaný podnikateľský plán, ktorý nie je podkutý reálnymi podnikateľskými schpnosťami, nepomôže odvrátiť podnikateľský neúspech. Podnikateľský úspech však len zriedka býva dielom náhody.