Metódy multikriteriálneho hodnotenia variantov ako nástroj analýzy životného cyklu podniku - Krajčovič, Ján
Metódy multikriteriálneho hodnotenia. Metóda váženého súčtu poradí. Bodovacia metóda. Metóda normovanej premennej. Metóda vzdialenosti od fiktívneho objketu.