Metódy vedeckej práce v disciplínach ekonomiky, manažmentu a financií podniku - Grznár, Miroslav
Charakteristika pojmov metóda, metodika a metodológia. Všeobecné metódy vedeckej práce. Empirické metódy. Kvantitatívne metódy. Komparatívne metódy. Hypotéza v dizertačnej práci. Používanie metód vedeckej práce.