Business navigácia - Babič, Miroslav
Informačné systémy a technológie v riadení podniku. Informatizácia procesov manažérskeho riadenia. Prínosy - vyššia dynamika, vyššia flexibilita, vyššia spoľahlivosť/korektnosť. Zdokonalená navigačná optika. Previazanosť-integrácia-komplexnosť. Rovnováha a štandardizácia.