Informatika vo vyučovacom predmete cvičná firma pre absolventov - Zubalová, Zdenka
Význam informatiky a využitia informačno-komunikačných technológií v predmete Cvičná firma pre absolventov. Minimálne štandardy zamestnanca cvičnej firmy. Internet a e-mail pre obchodnú komunikáciu cvičných firiem.