Spoločenstvo nezávislých štátov: Porovnávanie ekonomických rozdielov medzi krajinami SNŠ po zničení SZ - Kabilova, Nilufar
Negatívny dopad rozpadu Sovietskeho zväzu na ekonomiku krajín - členov Spoločenstva nezávislých štátov (SNŠ). Zníženie HDP vo všetkých krajinách SNŠ. Veľké ekonomické rozdiely medzi krajinami SNŠ. Diferenciácia poľnohospodárskej výroby na obyvateľa v krajinách SNŠ. HDP na obyvateľa v roku 1996 a 1999. Prejavy stabilnejšieho rozvoja v roku 2000.