Finančné zdroje slovenských malých a stredných podnikov zo štrukturálnych fondov Európskej únie - Majková, Monika
Regionálny rozvoj a finančná solidarita. Druhy štrukturálnych fondov. Manažment európskych projektov. Príprava projektov. Fiančný manažment projektov. Štát ako pomocník pre malých podnikateľov.