Archivácia dokumentov v cvičnej firme - Sehnalová, Judita
Budovanie informačného systému v podmienkach cvičných firiem v stredných odborných školách. Súčasť informačného systému firmy - systém informácií registratúrneho charakteru a systém archívnych informácií. Organizačné zaradenie správy registratúry, registratúrny poriadok, registratúrny plán.